fbpx

Sinä olet coaching – ratkaisukeskeistä valmennusta sinua varten

Sini Koskinen

Keväällä 2019 tulin rehtorin töistäni kotiin niin uupuneena, että itseäni inspiroiville asioille ei yksinkertaisesti enää ollut energiaa. Oli loputon kiire päivästä toiseen ja ajanhallinta oli jonkun toisen käsissä omieni sijaan.

Olin samalla tavalla jumissa tilanteessani kuin niin monet muut naiset ja olin tilanteeseen lopen kyllästynyt.

Halusin elää omaa unelmaelämääni energisenä.

Tämän seurauksena lähdin keväällä 2019 muuttamaan omaa elämääni – eikä niin helpoimman kautta. Tein ensin muutoksia omassa elämässäni kokeilemalla mikä toimii ja mikä ei. Lopulta opiskelin ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja Sinä olet coaching syntyi kesällä 2020.

Näin jälkikäteen pitkän matkan kuljettuani, on helppoa sanoa, että kunpa joku olisi kertonut minulle jo aiemmin, miten omaan työssäjaksamiseen voi vaikuttaa.

Sillä sinä voit muuttaa oman työarkesi ja jaksamisesi suunnan jo vaikka huomenna.

Nyt valmentaja autan muita samoissa haasteissa painiskelevia naisia luomaan jaksamista ja hyvinvointia tukevan työpäivän.

Valmentajana minulla on laaja ymmärrys esimiestyön sekä asiantuntijatyön haasteista ja myös työntekijöiden työhyvinvoinnista. Olen vahva koulutusalan osaaja, joka nauttii saadessaan asiakkaansa loistamaan.

Jos sinä haluat apua siihen, miten rakastua taas arkeesi ja saada energiaa elämästä myös työpäivien jälkeen, niin olen täällä auttamassa sinua!