fbpx

Sinä olet coaching – ratkaisukeskeistä valmennusta sinua varten

"Oli todella tärkeää ja hyödyllistä työskennellä kanssasi juuri tässä kohtaa työuraa ja elämää. Nyt on mahdollista jaksaa tätä työtä vielä pitkään ja elää itselle mieluista elämää, jossa työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa."

Core & Clarity -menetelmällä saat työpäiväsi tuntumaan puolet kevyemmältä ja nautit arkipäivästä kuin ne olisivat aivan erityisiä.

”Aivan mahtava kokemus. Heti ensi kerrasta lähtien ollut tunne, että tämä valmennuksen aloitus oli todella loistava valinta. Saanut tukea, uusia käytännön vinkkejä kokeiltavaksi ja olet ollut kyllä tukena, kun olen tarvinnut! Käyty asioita kunnolla syvällisesti, mutta myös koko ajan ollut lempeys! Tartuttu asioihin kunnolla! 10 pistettä ja papukaija merkki!=) Vahva suositus kaikille, jotka haluaa tukea omaa hyvinvointia ja elää oikeasti arvojen ja unelmien mukaista elämää! Se on mahdollista! Kiitos Sini! 
– Leena, opettaja

”Työn tekeminen tuntui raskaalta, joten lähdin etsimään apua liialliseen kuormitukseen. Sinin valmennus toimi virtuaalisesti erittäin hyvin. Koin saavani ymmärrystä stressaavassa tilanteessa, hyödyllisiä harjoituksia ja konkreettisia välineitä esimerkiksi työtehtävien priorisoimiseen ja ajanhallintaan.”
– Mari, asiantuntija

”Oli todella tärkeää ja hyödyllistä työskennellä kanssasi juuri tässä kohtaa työuraa ja elämää. Nyt on mahdollista jaksaa tätä työtä vielä pitkään ja elää itselle mieluista elämää, jossa työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Sinun kanssasi on ollut hyvä työskennellä, koska tiedät tämän työn ja siihen liittyvän problematiikan. Ymmärrät, mistä puhun. Harjoitteet, toimintamallit ja työkalut ovat olleet helppoja ja toimivia.”
– Salla, opettaja

”Sain valmennuksessa useita oivalluksia, joita pystyn varmasti hyödyntämään jatkossakin elämässäni. Mikä tärkeintä, saavutin itselle asettamani tavoitteet: työn ja vapaa-ajan toisistaan erottaminen sekä esiintymispelon vähentäminen. Hyvänä lisänä saavutin taidon vahvistaa omia rajojani, opin elämään hetkessä ja nauttimaan elämästä.”
– Anna-Elina, esihenkilö

”Valmennus oli ajankohtainen ja loppuun saakka mietitty kokonaisuus. Sain tästä monta ahaa-elämystä arkeeni ja etenkin työhyvinvointiin. Pienillä teoilla ja toiveilla on väliä! Se oli paras muistutus ruuhkavuosi- ja työarkeen. Käytetyt materiaalit olivat hienot ja monipuoliset. Niiden avulla oman arjen pohtiminen konkretisoitui. Sini on ammattilainen ja vakuuttava työssään. Olen edelleen pystynyt sovittamaan asettamani tavoitteen arkeeni. Se on ollut mahtava juttu!”
– Minna, asiantuntija

”Tehokkaat työkalusi ovat nyt päivittäisessä käytössä! Erityisen ylpeä olen siitä, että sain asetettua jämäkästi rajani ja näin turvattua suuren yhteisömme arkityön suurten muutosten keskellä. Olen rohkaistunut priorisoimaan hyvinvointini ja kuuntelemaan intuitiotani. Olen osallistunut monenlaisiin sparrauksiin, sinun otteesi on täyttä timanttia.”
– Susanne, rehtori