fbpx
Hei, olen Sini!
Coach. Opetusalan ammattilainen ja esihenkilö. Yläkouluikäisen tytön äiti. Työnohjaajaopiskelija. Työhyvinvoinnin puolestapuhuja.

Vahvuuteni valmentajana on tehdä työni sinua kuunnellen.

Olen itse ollut työssäni tilanteessa, jossa totesin, että asioiden on pakko muuttua. On opittava rajaamaan omaa työtäni ja kiinnitettävä huomiota voimavaroihini.

Aloin luomaan uusia tapoja toimia, askel kerrallaan. Tutkin ja kokeilin, mikä itselläni ja omassa arjessani toimii. Mistä tulee hyvä olo juuri minulle.

Hiljalleen ymmärsin, missä olin mennyt pieleen ja millaisin muutoksin saisin tavoitteeni toteutettua.

Huomasin, että asiat alkoivat muuttua. Ajoin entistä harvemmin sumussa töistä kotiin. Oma pääni pysyi paremmin hallinnassani. Sain energiaa tehdä myös muita itseäni inspiroivia asioita, kuin vain työtäni. Jaksoin opiskella. Olin paremmin läsnä lapselleni. Menin illalla tyytyväisenä nukkumaan.

Nyt coachina autan muita samoissa haasteissa painiskelevia saamaan itsensäjohtamisen taidot hallintaan, ajanhallinnan kuntoon sekä voimavaroja käyttöön. 

Coachina olen helposti lähestyttävä ja sydämellinen, mutta jämäkkä ja haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni laadukasta ja yksilöllistä coachingia.

Koulutukseltani olen LCAF Certified Coach ja kasvatustieteen maisteri. Lisäksi olen suorittanut NLP Practitioner sertifikaatin. Minulla on laaja osaaminen kouluttamisesta sekä ymmärrys esimiestyön ja asiantuntijatyön haasteista.