fbpx

Kaipaatko elämää, jossa energiaa riittäisi vapaa-ajallekin?

Työpäivä takana ja taas kerran päässä suhisee. Koko aivokapasiteetti on käytetty töissä, energiat ovat vähissä ja omatunto huono siitä, ettet taaskaan jaksa työpäivän jälkeen tehdä perheen kanssa juttuja, tavata ystäviäsi tai suunnata omien harrastustesi pariin.  

Haaveilet elämästä, joka tuntuisi vapaammalta, kevyemmältä. Jaksaisit tehdä iltaisin sinulle tärkeitä ja itseäsi inspiroivia asioita. Kiireen tunne pysyisi hallinnassa ja työasiat olisivat ilta-aikaan pois mielestä. Työpäivä ei imisi kaikkea energiaasi.

Kuulostaako tutulta?

Tervetuloa mukaan ilmaiseen Energisenä vapaalle videoworkshoppiin, jossa pääset kuulemaan, miten työpäivän rakenteella voit vaikuttaa omaan arjen jaksamiseesi. Lisäksi pääset heti workshopin aikana pohtimaan omaa energian käyttöäsi ja tekemään suunnitelmaa siitä, millaista olisi aidosti sellainen arki, josta haaveilet. 

Samalla kuulet tulevasta 6 viikon mittaisesta Energisenä vapaalle -verkkovalmennuksesta.

Workshopin valmentajana toimii Sinä olet coachingin Sini Koskinen (LCAF Certified Coach, KM kasvatustieteen maisteri).

Videoworkshop on katsottavissa 25.2.-13.3.2022.

Workshop on kestoltaan 33 minuuttia, mutta suosittelen varaamaan aikaa noin tunnin verran, jotta ehdit rauhassa pohtia workshopin tehtäviä.

Workshopin jälkeen

✓ Tiedät keinoja, joilla voit vaikuttaa omaan työssäjaksamiseesi työpäivän rakennetta ja työskentelytapoja muokkaamalla.
✓ Olet tietoinen omasta energiankäytöstäsi.
✓ Olet rohkaistunut ottamaan ensimmäisen askeleen kohti energisempää arkea.

Ilmoittautumalla workshopiin saat tallenteen omaan sähköpostiisi ja voit katsoa sen sillon, kuin sinulle parhaiten sopii. Lisäksi liityt Sinä olet coachingin sisäpiiriin uutiskirjeen tilaajaksi. Näin saat jatkossakin inspiroivia ajatuksia ja vinkkejä oman ajanhallinnan, hyvinvoinnin ja voimavarojen lisäämisestä sekä kuulet ensimmäisten joukossa tulossa olevista valmennuksista.