fbpx

Haluatko taas päästä nauttimaan työstäsi ilman kiirettä ja stressiä?

Olipa kerran ruuhkavuosia elävä nainen. Kotona häntä odotti perhe ja työssä haastavat tilanteet sekä valtava määrä tehtäviä suoritettavaksi. Nainen kilttinä tyttönä halusi tehdä työnsä tunnollisesti ja olla myös avuksi muille. Hän venyi kuin kuminauha ja työ imi yhä enemmän aikaa ja energiaa.

Kotona ärtymys ja turhautuminen kasvoi, kun energiaa ei enää riittänyt omalle perheelle ja omille jutuille. Riittämättömyys ja väsymys oli jokapäiväinen seuralainen.

Sunnuntaina naisen stressitaso nousi jo alkavaa työviikkoa ajatellessa. Ahdisti. Elämä ei oikein tuntunut sellaista, jota nainen oli toivonut. Hän oli väsynyt kaikkeen, vaikka halusi olla taas energinen ja jaksaa tehdä myös vapaalla itseään innostavia juttuja. Olla rennompi, enemmän läsnä ja nauttia. Nauttia elämästä!

Salaa hän unelmoi työstä irtisanoutumisesta ja aamuista, jolloin ei tarvitsisi lähteä töihin, vaan voisi jäädä kotiin muun perheen lähettyä päivän toimiinsa.

Nainen kuuli ystävältään Sinä olet coachingista ja ajatteli, että tätä minä vielä yritän!

Eikä hän pelkästään yrittänyt, vaan valmennuksen edetessä, vain kolmessa kuukaudessa, naisen elämä muuttui tasapainoisemmaksi, energisemmäksi ja iloiseksi. Nainen rakastui arkeensa, alkoi nauttia elämästään koko sydämellä ja nukkui taas yöunensa levollisesti.

Kuulostaako tarinan nainen tutulta?

Olen puolentoista vuoden aikana valmentanut useita hyvin vastaavissa tilanteissa olevia naisia kohti tasapainoisempaa ja jaksavampaa arkea.

Siksi olen entistä vakuuttuneempi siitä, että tämä on mahdollista myös sinulle!

”Aiemmin syytin, että työ on se miksi uuvuin. Nyt olen tajunnut, että oma toimintani on ajanut minut uupumiseen. Valmennus on saanut tajuamaan, että minä itse pystyn vaikuttamaan työhyvinvointiin ja tekemään konkreettisia asioita sen parantamiseen sen sijaan, että syyttelen muita. Olen oppinut tekemään samaa työtä, mutta omaa hyvinvointia tukien.  Joka tapaamiskerta oma hallinnan tunne työstä vahvistui ja huomasi, kuinka energiaa säästyi myös iltaan. Myös ulkopuoliset huomasivat minussa tapahtuneen myönteisen muutoksen. Valmennuksen ansiosta minä johdan ja hallitsen työtäni ja koko hyvinvointiani yhä enemmän, ei työ. Näin minulla on ollut seesteisempi olo töissä ja iltaisin energiaa kotona.
– Leena, opettaja

Valmennukseni avulla jo usea asiakkaani on...

Lisännyt itsetuntemustaan.

Ottanut työajan omaan haltuunsa ja päässyt eroon kiireestä.

Saanut vaativan työnsä tuntumaan kevyemmältä ja innostavammalta.

Oppinut juuri omaan työpäivään sopivia toimintamalleja, jotka tukevat jaksamista.

Kuulostaako tämä juuri siltä, mitä olet toivonut?

Jos vastasit kyllä, niin ota rohkeasti ensimmäinen askel! 

Alkuvuodelle 2023 on avoinna vielä muutama valmennus/työohjauspaikka.

Hae valmennukseen varaamalla ilmainen konsultaatioaika kanssasi. Tapaaminen ei vielä sido asiakassuhteen aloittamiseen.

Kenelle Sinä olet coaching sopii?

Sinulle, joka…

Haluat herätä aamulla tietäen, että päivään mahtuu työn lisäksi aikaa myös elämästä nauttimiseen ja voit käyttää ajan hyvällä omallatunnolla.

Haluat saada työt rullaamaan ja nautit hallitessasi aikataulujasi itse.

Olet valmis vapautumaan kiltin tytön roolista ja asettamaan itse rajasi.

Olet valmis sitoutumaan haluamasi tavoitteen toteutumiseen ja sen eteen työskentelyyn.

Kiinnostuitko?

Sinä olet coaching on investointi omaan itseesi ja tulevaisuuteesi. 

Valmennus ei ole pikamatka, vaan loppuelämään eväät antava polku, joka on rakennettu juuri sinua ajatellen ja sinua tukien. Olen testannut menetelmääni ja saanut tuloksia ja useiden yrittäjien ja asiantuntijatyössä toimivien kanssa.

Valmennuksen aloituspaikkoja on kerrallaan auki vain rajallinen määrä, jotta voin todella keskittyä antamaan intensiivisen tuen asiakkailleni.

Hae valmennukseen varaamalla maksuton 45 minuutin konsultaatioaika Zoomissa kanssani. Käydään tapaamisessa yhdessä läpi tilannettasi ja mietitään mitkä voisivat olla seuraavat askeleesi. Varmistan tapaamisessa myös sen, että voin todella auttaa sinua. Tämän jälkeen teen sinulle tarjouksen juuri sinun tilanteeseesi sopivasta valmennuspaketista / työnohjauksesta.

Tapaaminen ei sido vielä asiakassuhteen aloittamiseen.

Valmennuksistani sanottua

”Työn tekeminen tuntui raskaalta, joten lähdin etsimään apua liialliseen kuormitukseen. Sinin valmennus toimi virtuaalisesti erittäin hyvin. Koin saavani ymmärrystä stressaavassa tilanteessa, hyödyllisiä harjoituksia ja konkreettisia välineitä esimerkiksi työtehtävien priorisoimiseen ja ajanhallintaan.” 
– Mari, asiantuntija

”Sinillä on hyvä intuitio siitä, miten valmennettavaa voi auttaa löytämään fokukseen otettavat asiat. Hän osasi kysyä sellaisia kysymyksiä ja antaa tehtäviä, joiden avulla ja aikana tuli hyviä oivalluksia omasta elämästä. Olin pohtinut asioita itsekseni, mutta niiden syvempi käsittely ja varsinkin toiminta oli jäänyt puolitiehen. Sain valmennuksessa oivalluksia, jotka auttavat tästedes.”
– Kati, asiantuntija

”Sain valmennuksessa useita oivalluksia, joita pystyn varmasti hyödyntämään jatkossakin elämässäni. Mikä tärkeintä, saavutin itselle asettamani tavoitteet: työn ja vapaa-ajan toisistaan erottaminen sekä esiintymispelon vähentäminen. Hyvänä lisänä saavutin taidon vahvistaa omia rajojani, opin elämään hetkessä ja nauttimaan elämästä.”
– Anna-Elina, esihenkilö

Valmennus oli ajankohtainen ja loppuun saakka mietitty kokonaisuus. Sain tästä monta ahaa-elämystä arkeeni ja etenkin työhyvinvointiin. Pienillä teoilla ja toiveilla on väliä! Se oli paras muistutus ruuhkavuosi- ja työarkeen. Käytetyt materiaalit olivat hienot ja monipuoliset. Niiden avulla oman arjen pohtiminen konkretisoitui. Sini on ammattilainen ja vakuuttava työssään. Olen edelleen pystynyt sovittamaan asettamani tavoitteen arkeeni. Se on ollut mahtava juttu!”
– Minna, asiantuntija