fbpx

Sinä olet coaching – ratkaisukeskeistä valmennusta sinua varten

Kaipaatko elämää, jossa energiaa riittäisi vapaa-ajallekin?

Core & Clarity -ryhmävalmennus on 12 viikon valmennus, jonka aikana opit tekemään työpäiväsi kevyempiä ja rakastumaan arkeesi.

”Työpäivä takana ja taas kerran päässä suhisee. Koko aivokapasiteetti on käytetty töissä, energiat ovat vähissä ja omatunto huono siitä, etten taaskaan jaksa työpäivän jälkeen tehdä perheen kanssa juttuja, tavata ystäviä tai suunnata omien harrastusten pariin.  

Haaveilen elämästä, joka tuntuisi vapaammalta, kevyemmältä ja jaksaisin tehdä iltaisin itselleni tärkeitä juttuja. Kiireen tunne pysyisi hallinnassa ja työasiat olisivat ilta-aikaan pois mielestä. Työpäivä ei imisi kaikkea energiaani. Elämäni olisi MINUN NÄKÖISTÄNI.”

Core & Clarity -ryhmävalmennus on sinulle, joka haluat täältä....

”En jaksa enää sitä, että olen aina työpäivän jälkeen ihan puhki. Odotan vaan viikonloppua, lomaa, jotain taukoa. Haluaisin hetken aikaa nauttia asioista ilman, että minun pitää koko ajan antaa jotain kaikille muille. Haluaisin tuntea elämän omakseni!”

... tänne! 🌟

”Arki tuntuu kevyeltä! Työpäiväni rullaa, saan asioita valmiiksi ja lähden työpäivän jälkeen virkeänä kotiin. Nautin niin siitä, että jaksan tehdä illalla ihania, itseäni inspiroivia juttuja! Nukun yöni hyvin ja herään levänneenä ja innostuneena seuraavana aamuna tietäen, että kaikki sujuu hyvin sinäkin päivänä! Rakastan arkeani!”

Mistä Core & Clarity ryhmävalmennus koostuu?

🌟 VAIHE 1.  KIRKASTA KOMPASSISI

PÄÄMÄÄRÄ: Mennään työn kaaoksesta ja vaatimusten valtamerestä juuri omien arvojesi mukaiseen, sinua kutsuvaan tavoitteeseen sekä saadaan voimaa muutokseen ja merkitystä tavalliseen arkipäivään.

🌟 VAIHE 2.  MIELI MUKANA MUUTOKSESSA

PÄÄMÄÄRÄ: Mennään mielessä vellovasta epäluulosta, itsesyytöksistä ja huonosta omastatunnosta mielen varmuuteen ja lempeyteen omia rajoja vahvistaen.

🌟 VAIHE 3.  ENERGIAA TYÖPÄIVÄN SELKEYDESTÄ

PÄÄMÄÄRÄ: Mennään uuvuttavasta kaikkensa antamisesta kevyeen, sinun hallussasi olevaan työpäivään ja luodaan toimivat strategiat jaksaa hyvinvoivana työarjessa.

🌟 VAIHE 4.  RAKASTU ARKEEN

PÄÄMÄÄRÄ: Mennään ”miten mä jaksan vielä lomaan asti” -ajatuksista varmuuteen siitä, että arki voi olla nautinnollista sinulle myös jatkossakin.

Millaista on olla mukana valmennuksessa?

Core & Clarity -ryhmävalmennuksessa saat…
 
💖 12 viikon mittaisen Core & Clarity -verkkovalmennuksen
Kajabi-sovelluksessa olevat selkeät, viikoittaiset valmennustehtävät ohjaavat etenemistäsi ja auttavat sinua viemään asiat omaan arkeesi. (Verkkovalmennus on käytössäsi koko vuoden 2024, eli saat rauhassa hyödyntää sitä valmennuksen jälkeenkin.)
 
💖 6 x 60min yhteistä ohjaustapaamista ryhmän kanssa
Zoom-yhteydellä toteutettuihin tapaamisiin voit osallistua mistä päin tahansa, vaikka omalla puhelimellasi. Tapaamisissa pääset syventämään viikon teemaa, tekemään lisää harjoituksia, rentoutumaan ja keskustelemaan halutessasi aiheesta toisten kanssa. 
 
💖 Tuki Facebook-ryhmässä
Suljetussa, vain tämän kurssin osallistujien käyttöön tarkoitetussa Core & Clarity Facebook-ryhmässä voit halutessasi jakaa matkan varrella syntyviä ajatuksia, saada vertaistukea sekä myös minun ohjauksellista tukea.

Kiinnostuitko?

Core & Clarity -ryhmävalmennus alkaa tammikuussa 2024!

Valmennuksen kesto on 9.1.- 26.3. 2024.

HINTA MARRAKUUSSA ILMOITTAUTUNEILLE  495€ (sis.alv 24%). 

Voidaan maksaa 1-3 osassa, tällöin erä pienimmillään 165€.

(Marraskuun jälkeen hinta 561€.)

 

Ensimmäisen erän eräpäivä 2.1.2024.

 

Hinta sisältää: 

– 6 yhteistä 60min tapaamista Zoomissa joka toinen tiistai klo 18.00 (näistä tallenteet tulevat osallistujien käyttöön)

– Core&Clarity -valmennusmateriaalin Kajabissa

– Yhteisen Facebook-ryhmän osallistujille